Crème Brûlée wordt gevormd door DJ’s Nordface en je suis marie. Samen zijn ze DE DJ’s met Schwung.

DJ Nordface draait al een decennium op diverse plekken in Groningen zoals Het Pakhuis, Simplon, Shadrak, club Sinners. Ook elders in het land en over de grens brengt hij dansgarantie met zich mee in de platenkoffer. Daarnaast draait hij op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere besloten partijen.

Je suis marie had haar debuut als DJ nog niet zo lang geleden bij RocknRolla Soundsystem. Dit is haar en haar publiek zo goed bevallen dat zij nu een vaste heeft plek gekregen in het DJ team van Het Pakhuis in Groningen. Verder draait zij op bruiloften en besloten feesten.

Als duo heeft Crème Brûlée nog meer in petto. Ze draaien samen de dansvloer plat, of je wil of niet, de Schwung komt als vanzelf om de hoek kijken. Als Crème Brûlée draait blijft dat niet onopgemerkt. Er gebeurt altijd wat. Ze draaien een mix van de meest uiteenlopende genres van heel lang geleden tot de nieuwste beats en grooves. Ze staan garant voor vrolijkheid, hilariteit en originaliteit. Naast het draaien van plaatjes biedt Crème Brûlée een aantal originele concepten geschikt voor bijna alles feestjes.